Waterraaf

 

Volg deze link om bij Yachcharterleeuwarden de Waterraaf te boeken

Waterraaf  * bouwjaar-2019

De waterraaf is een zusje van de Aalscholver. Het schip werd gebouwd door de werf Duet Jachtbouw  in Uitwellingerga.

Het casco is bij de cascobouwer Matez in Sneek gemaakt en in mei 2019 werd ze vanuit Sneek over de weg met groot transport naar Uitwellingerga gebracht, waar ze vervolgens verder wordt afgebouwd en gemonteerd.. We nemen u mee dmv foto’s hoe mooi het schip van ‘niets’ naar een prachtig 12 persoons schip gaat..

De voortgang van de Waterraaf

Wat gaat het snel.. December is er hard gewerkt en nu in het nieuwe jaar 2020 gaat het helemaal snel.

De keuken en de salon zijn al klaar.. De motor en alle andere voorzieningen zitten er al bijna allemaal in..

 

Duetglider 1500 AK, Waterraaf

Duetglider 1500 AK, WATERRAAF (Aalscholver), nieuwbouw 2019/20, één bijna identiek zusterschip van onze AALSCHOLVER. Vanwege de grote vraag naar een motorboot met 6 hutten, elk voor 2 personen, wordt een tweede schip toegevoegd aan onze vloot. Indeling en uitrusting zoals bij de AALSCHOLVER.
Voor groepen en grote gezinnen is dit model zeer geschikt. In het vooronder zijn twee hutten, elk met twee bedden, achterin twee hutten met elk een tweepersoonsbed en twee hutten met stapelbedden. Boven elk bed hangt een leeslamp en alle hutten zijn voorzien van een USB-oplaadpunt. In totaal zijn er drie toiletten aan boord, twee in het achterschip en één toilet in de boeg, de twee douches zijn achter in het schip geplaatst.

De stahoogte in de salon is ruim 2.00 meter. De ruime salon met de twee tegenoverliggende zithoeken is comfortabel ingericht. In deze ruimte is ook een TV aanwezig. De volledig ingerichte keuken met twee koelkasten, gasfornuis met vier pitten en een vaatwasser is aan bakboord ingebouwd. Tegenover, aan stuurboordzijde is een kleine zithoek met een tafel.
Het vrij riante achterdek heeft een reling met windscherm. De cabriotent vergroot de leefruimte aan boord en biedt extra ruimte voor de bemanning, hier vindt u ook de stuurstand. De zes-cilinder motor zorgt voor krachtige stuwkracht, bij het manoeuvreren heeft de schipper beschikking over een boeg- en hekschroef.

Als u dit schip wilt huren is enige ervaring (met grotere boten) vereist. Onder bepaalde voorwaarden ( weer en wind voorspelling, ervaren bemanning, de stuurman moet in het bezit zijn van een vaarbewijs en over aantoonbare ervaring beschikken) mag dit schip ook op het IJsselmeer varen, voor u met de boot vertrekt moet dit met ons overlegd worden.

Varen doe je samen!