Bouw en Restauratie

Bouw & Restauratie

Sinds al heel wat jaren zijn wij gevestigd in Friesland in Uitwellingerga/Sneek. Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. Dit staat ons op het lijf geschreven.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij als geen ander de restauratie van uw schip of jacht uitvoeren. Ook voor stalen- en aluminium jachtbouw en voor onderhoud aan uw schip bent u bij ons aan het juiste adres. Het maakt niet uit wat voor klus, wij staan altijd voor u klaar!

Heeft u twijfels over welk soort materiaal het beste past bij uw klus? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en geven u uiteraard raag een goed onderbouwd advies.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Aalscholver in aanbouw

In 2017 is is de Duet Glider Aalscholver gebouwd in onze werf in Uitwellingerga.

Waterraaf in aanbouw

Duetglider 1500 AK, WATERRAAF (Aalscholver), nieuwbouw 2019/20, één bijna identiek zusterschip van onze AALSCHOLVER.

Vanwege de grote vraag naar een motorboot met 6 hutten, elk voor 2 personen, wordt een tweede schip toegevoegd aan onze vloot. Indeling en uitrusting zoals bij de AALSCHOLVER.

Voor groepen en grote gezinnen is dit model zeer geschikt. In het vooronder zijn twee hutten, elk met twee bedden, achterin twee hutten met elk een tweepersoonsbed en twee hutten met stapelbedden. Boven elk bed hangt een leeslamp en alle hutten zijn voorzien van een USB-oplaadpunt. In totaal zijn er drie toiletten aan boord, twee in het achterschip en één toilet in de boeg, de twee douches zijn achter in het schip geplaatst. De stahoogte in de salon is ruim 2.00 meter. De ruime salon met de twee tegenoverliggende zithoeken is comfortabel ingericht. In deze ruimte is ook een TV aanwezig.

De volledig ingerichte keuken met twee koelkasten, gasfornuis met vier pitten en een vaatwasser is aan bakboord ingebouwd. Tegenover, aan stuurboordzijde is een kleine zithoek met een tafel.

Het vrij riante achterdek heeft een reling met windscherm. De cabriotent vergroot de leefruimte aan boord en biedt extra ruimte voor de bemanning, hier vindt u ook de stuurstand. De zes-cilinder motor zorgt voor krachtige stuwkracht, bij het manoeuvreren heeft de schipper beschikking over een boeg- en hekschroef. Als u dit schip wilt huren is enige ervaring (met grotere boten) vereist.

Ook in de winter staan wij voor uw klaar!