Schipper inhuren

Wie ben ik? Even voorstellen

Ik ben Peter de Jong en ben al meer dan een kwart eeuw verbonden en verweven met het water en alles wat het met zich mee bracht.

Toen ik jong was,  werd ik al vroeg meegenomen in het het leven van een verhuurbedrijf met kleine zeilbootjes, maar ook grotere motor schepen. Het leven bij en op het water was voor mij heel gewoon, maar dat ik later altijd op het water zou wonen en werken, wist ik toen nog niet natuurlijk..

 

              Mijn motto is:  Zeil op de wind van vandaag en leef je mooiste leven!

Zeilen met de Zeemeeuw

In 1999 heb ik samen met Martine de Zeemeeuw gekocht en in de loop der jaren hebben we het schip een totale refit gegeven.Van voor naar achter is ze helemaal opnieuw weer ingetimmerd met alle luxe en gemakken vandien.

Jaren heb ik met heel veel plezier gezeild van het IJsselmeer tot de Waddeneilanden, droogvallen en entertainen van de gasten hoorde daar ook zeker bij. De Zeemeeuw is een begrip geworden, gezien alle mooie en lovende recensies die we iedere keer weer kregen, weet ik zeker dat we onze gasten een super mooie tijd hebben kunnen geven!

Het is best wel loslaten, wanneer een bedrijf eigenlijk een soort van identiteit is geworden,.. maar ook voor hier geldt, deuren die open gaan, met nieuwe kansen..

Inhuren als schipper

Het varen als schipper of kapitein, is zeker mijn tweede natuur! En uiteraard wil ik nog graag een tochtje varen en de gasten het mooie wad laten zien..

Ben jij als eigenaar of Zet-schipper toe aan vakantie? En wil je dat ik een weekje of weekendje voor je kom varen? Bel me even.. en dan kunnen we samen kijken naar welke tijd er vrij is!

Heb je een hotelschip en zoek je een schipper? Ook dat is voor mij geen probleem! Ook hier geldt, bel me en dan kijken we samen voor een afspraak!

Zoek je  buitengaatse bemanning? Ook dan neem rustig contact met mij op!

Zeilen op de wind van vandaag!